Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Cyclestuff?

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen.

  • Via een bankoverschrijving
  • Betalen via iDeal
  • Betalen via Bancontact/ MisterCash
  • Betalen via PayPal
  • Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

 

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Voordeel is dat je de bestelling dan ook door een ander in ontvangst kan laten nemen omdat er niet meer betaald hoeft te worden bij de aflevering. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ING
Ten name van: Cyclestuff - CK Trading

IBAN nummer: BE02 3631 5861 4440
BIC: BBRUBEBB

 

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

iDeal: veilig en vertrouwd

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes va n uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Fitnesskoerier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Fitnesskoerier wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Betalen via MrCash/Bancontact

MrCash - BancontactMet Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

 

Betalen via PayPalBetalen via Paypal

Met Paypal is het mogelijk betalingen over te maken enkel met behulp van een e-mail adres!

 

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)Betaal met Visa of Mastercard

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug.