Verzenden & retourneren

 

Iedere bestelling die je bij Cyclestuff plaatst, zal bij jou thuis of op het opgegeven adres worden afgeleverd.

 

"Maar wat zijn de kosten hiervoor?" horen we je denken.

Dat is een hele goede vraag en daarop hebben wij het volgende bedacht:

Bestellingen boven de € 45,00 worden gratis verzonden. Onder de € 45,00 zijn de verzendingskosten* binnen België en Nederland € 5,95.
* De verzendingskosten zijn incl. btw en omvatten de kostprijs van de zending, maar ook de verpakkings- en administratiekost van de verzending.

** Indien een pakket bij ons retour komt omdat er meerdere keren niemand op het adres aanwezig is geweest, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten in rekening te brengen indien het pakket opnieuw verzonden dient te worden.

 

Bezorging:

Nadat wij de bestelling hebben overgedragen aan de transporteur, zullen de bestelde goederen zo spoedig mogelijk bij u worden afgeleverd.

 

Bezorgvoorwaarden:

De levertijd bedraagt doorgaans 1 - 5 werkdagen*.

* indien er zich geen vertragingen voordoen bij de transporteur. 


Retourneren:

Een product besteld bij Cyclestuff, netjes thuis bezorgd, maar bij nader inzien was het toch niet wat u ervan verwachtte?

14 dagen bedenktijd

Cyclestuff richt zich naar de richtlijnen van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en het Belgische BeCommerce label, die een zichttermijn van 14 dagen hanteert.

 

Melden en retourneren:

Indien het product niet is wat je ervan verwacht had, dan kan je dit binnen 14 dagen melden aan Cyclestuff. Na deze melding kan je het product retourneren aan Cyclestuff en indien het product conform de voorwaarden retour is ontvangen, zal Cyclestuff je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen, het aankoopbedrag retourneren.
 

Bij het retourneren dient altijd gewacht te worden op de retour instructies van Cyclestuff. Retour gestuurde producten welke vooraf niet zijn aangemeld, komen niet in aanmerking voor garantie of terugbetaling.
 

De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor rekening van de koper. Dat wil zeggen dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent.

 

Voorwaarden 14 dagen zichttermijn:

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Uitgangspunt is dat de consument het artikel tot zover mag gebruiken en uitproberen zoals dat in een traditionele winkel ook toegestaan zou zijn. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.